Замість Руслани на «Євробаченні» могла виступити Леді Гага

gaga-ledi

Леді Гага давала згоду виступити на Євробаченні-2017 у Києві, однак Україна «не знайшла на це грошей».

Про це повідомив продюсер співачки Джамали Ігор Тарнопольський, передає Karabas.

За його словами, аби забезпечити Леді Газі приїзд та умови перебування, потрібно було від 100 до 200 тисяч доларів. Співачка повинна була виступати у Києві безкоштовно, так само як і Джастін Тімберлейк виступав минулого року у Стокгольмі на Євробаченні-2016.

«Чому безкоштовно? Тому що виступ на «Євробаченні» — це відмінне промо, вихід на величезну аудиторію. Це була можливість показати в Україні її ексклюзивний номер. Але на Леді Гагу не знайшлося 200 тисяч в бюджеті з 30 мільйонів. А роль запрошеної зірки віддали Руслані», — сказав Тарнопольський.

Ймовірність виступу Леді Гаги обговорювалася і до, і після долучення Павла Грицака як виконавчого продюсера до організації Євробачення.

Тарнопольський наголосив, що у 2005 році в Україні займався «Євробаченням» саме Павло Грицак. Його партнер — продюсер Олександр Ксенофонтов, чоловік співачки Руслани Лижичко.

«Незважаючи на те, що після конкурсу 2005 року було відкрито кілька кримінальних справ, вони тоді закінчилися нічим. Схеми роботи за цей час не змінилися. Коли в 2017 році Павло Грицак став знову виконавчим продюсером конкурсу, у мене волосся стало дибки. У мене немає нічого особисто до цієї людини, але я занадто багато знаю про його «досягнення», — сказав Тарнопольський.

Згодом, виконавчий продюсер «Євробачення-2017» Павло Грицак не чув про переговори щодо участі співачки Lady Gaga у пісенному конкурсі в Києві.

«Із подивом прочитав у інтерв'ю Ігоря Тарнопольського про переговори з менеджментом співачки Lady Gaga», – сказав він, пише «Детектор медіа».

За словами Грицака, якщо б такі переговори велися, і Lady Gaga підтвердила би свою участь у шоу, то про це знав би і він, і представники Європейської мовної спілки.

«Наші працівники самовіддано й успішно виконали свою роботу, внесли вагомий внесок в організацію та проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні на достойному європейському рівні. На мою думку, непрофесійно знецінювати роботу цих людей», – додав виконавчий продюсер «Євробачення-2017».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: