Польські художники надали фінансову допомогу для 15 дітей з важкою формою інвалідності

shutterstock_54843985-800x500_c

Художники Кама і Пьотр з Познані фінансово допомагають львівським дітям з важкою формою інвалідності. Цього разу допомогу надали 15 дітям, віком від 2-ох до 14-ти років, в яких важкі комплексні порушення.

Про це повідомили в ЛМР.

«Комусь ці кошти йшли на термінову операцію, комусь на лікування, комусь  просто на продукти. Чимало  дітей – сироти  або напівсироти. Загалом передали трошки більше 23 000 грн. Наступним  кроком художники планують намалювати портрети тих дітей, які в  Польщі збирають кошти для українських дітей з інвалідністю та зробити артистичні  фото  наших  дітей,  яким  передають  ці кошти. А далі – виставка,  запланована  на  грудень.  У  такий  спосіб вони прагнуть поглибити співпрацю між обома країнами, націлену на те, аби робити добро і допомагати один одному», - розповіла Оксана Потимко.

Благодійний проект польських художників Ками Куік та Пьотра Марцинковського триває з 2014 року. Тоді у Кракові вони прийшли на концерт «Відчинилося життя», який, за словами Оксани Потимко, їх дуже вразив, і так почалася співпраця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: