Шкіра людей, кров, фекалії скрізь: що відомо про вибух у Манчестері (фото, відео)

1495516238-9906-v-manchestere-progremel-vzryiv

Було чути один або два хлопки, як розповідають очевидці.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/world/1936519-shkira-lyudey-krov-fekaliji-skriz-scho-vidomo-pro-vibuh-u-manchesteri-foto-video.html

Було чути один або два хлопки, як розповідають очевидці, пише УНІАН

Близько 22:35 в Манчестері на стадіоні Manchester Arena пролунав вибух одразу після завершення виступу американської поп-співачки Аріани Гранде. За свідченням очевидців, більшість глядачів були підлітками.

Очевидці повідомили, що чули один або два вибухи, імовірно, у фойє. Наголошується, що вибух на стадіоні в Манчестері міг влаштувати смертник. Поліція підтвердила загибель 19 людей під час вибуху на стадіоні Манчестера. Вона розглядає інцидент як терористичний акт. Медпрацівники-волонтери, які надають допомогу потерпілим від вибуху, стикаються з пораненнями, які схожі із завданими шрапнеллю ушкодженнями. Зазначається, що терористи часто начиняють бомби дрібними металевими кульками та іншими предметами для збільшення їхньої сили ураження. Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей назвала вибух, що стався напередодні в місті Манчестер, жахливим терактом. У мережі вже з'явилася низка відео вибуху в Манчестері:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: