У Буському районі затримали групу зловмисників, які пограбували пенсіонерів

1662256

Невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

В Буське відділення поліції 19 квітня о 22.45 звернувся 73-річний житель одного із сіл району. Він повідомив, що троє невідомих чоловіків та жінка напали на нього та його дружину у їх власному будинку, передає прес-служба поліції Львівської області.

За словами заявника, зловмисники заволоділи грошовими коштами в сумі десять тисяч гривень, мобільним телефоном «Нокіа»  та мисливською рушницею «Іж-54».

«Правоохоронці встановили, що до скоєння пограбування причетні  55-річний мешканець району та троє жителів міста Тернопіль віком від 23 до 47 років. Усі, включаючи жінку - раніше судимі. Під час проведення санкціонованого обшуку в одного із затриманих вилучено два пістолети та гладкоствольну рушницю», - повідомив начальник Управління кримінальної поліції  Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.

Зловмисники затримані, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Триває досудове розслідування в межах кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Також встановлюється причетність затриманих до скоєння інших кримінальних правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: