У Львові презентують новий артбук для підлітків

У Львівській копальні кави 23 травня о 19:00 год. відбудеться презентація артбуку для підлітків Анни Хьґолунд «Про це говорять лише з кроликами».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Презентуватиме нову книгу автор Анна Хьоґлунд, а також Ілля Стронговський та Лілія Омельяненко - засновники видавництва «Vydavnyctvo», у якому вийшов артбук.

Після гучного дебюту «Бути мною» це буде друга книга Хьоґлунд українською. Цього разу у артбуці «Про це говорять лише з кроликами» авторка та ілюстраторка видання досліджує думки і життя високочутливої дитини, яка зображена в образі кролика, але виховується в типовій людській родині. Артбук досконало поєднує колажі, фотографії та живопис і допомагає читачеві зрозуміти кролика: як це «бути іншими», але водночас тяжіти до більшої соціалізації.

Ілля Стронґовський, співзасновник видавництва каже: «Як і у випадку з “Бути мною” це книжка, якої дуже не вистачало в 13 років. Коли тебе ніхто не розуміє і ти певен, що це назавжди і цю прірву нічим не заповнити. Коли ранить все, але ти все одно сподіваєшся, що “життя як у всіх” може бути і в тебе. Як і попередні наші видання, “Кролик” – для читання, розглядання, перечитування і зберігання. Нам дуже важливо робити книжки такими, щоб їх хотілося передавати у спадок».

Організатор: видавництво “Vydavnyctvo”

Партнер: холдинг емоцій «!FEST»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: