У Львові відбудеться прем'єра документального фільму «Я БАЧУ»

У суботу, 27 травня, у Lviv Film Center (вул. В. Великого, 14А) відбудеться прем’єра документального повнометражного фільму «Я БАЧУ» («I SEE») української режисерки Ольги Фразе-Фразенко.

Стрічка розкриває справжні історії та відчуття незрячих людей, які незважаючи на обставини, зважились на 33-денну подорож Україною на велосипедах.

Перед прем’єрою о 18:00 год відбудеться символічний велопробіг від Оперного театру до Фільм-центру. Опісля, о 19:00 год, у Фільм-центрі передбачена півгодинна дискусія на теми фільму. Опісля дискусії відбудеться прем’єра.

Зйомки фільму тривали влітку 2015 року під час Всеукраїнського благодійного велопробігу за участю незрячих людей, організованого ГО «Інститут українських студій» – 33 дні, понад 2000 кілометрів, 10 областей України. Саундтрек до фільму записала Піккардійська Терція.

«Це також історія про сміливість виходити за рамки і змінювати своє життя – про те, що наші можливості виходять за межі тих внутрішніх бар’єрів, які ми ставимо самі собі – перед своїми страхами і своїми лінощами», – зазначає Ольга Фразе-Фразенко.

Додамо, що світова прем’єра відбулася ще 25 грудня 2015 у Штаб-квартирі ООН, Нью-Йорк, США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: