Два приміщення обласної власності підуть з молотка

149561501459254626abe47
Фото: ЛОР

Львівська обласна рада оголосила конкурс на приватизацію двох приміщень шляхом аукціону.

Львівська обласна рада планує продати приміщення по вул. Лемківська, 24 та вул. Устияновича, 14. Відповідне рішення озвучив 23 травня заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Ці приміщення належать фтизіопульмунологічній службі, які вивільнилися, завдяки реорганізації медичної мережі області. Стартова ціна по будівлі на Лемківській, 24 складає 5 млн 583 тис гривень. Її площа — 417,4 кв.м. За приміщення на вул. Устияновича, 14 встановили мінімальну ціну у 9 млн 57 тис гривень. Його загальна площа — 432,3 кв.м.

За словами Володимира Гірняка, зараз по цих будівлях ідуть суди. Заяву подала Львівська міська рада, яка переконана, що ці приміщення належать їй.

«Шкідники подали до суду, але ми ці суди виграємо і гроші, які вилучимо з приватизації, підуть на медицину. Ми маємо право продавати ці приміщення, бо немає забезпечення позову. Ми впевнені у своїй правоті. Нам хочуть зашкодити, щоби майно впало у ціні», — наголосив заступник голови обласної ради.

Він переконаний: приміщення необхідно терміново продати, оскільки у випадку, коли рік об’єкт не використовується, це дорівнює 12 рокам його експлуатації.

Детальніше про аукціон читайте тут.

Нагадаємо, 21 березня львівські депутати погодили реорганізацію фтизіатричної служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: