На мистецьку акцію на львівському бронетанковому заводі запросять родини загиблих АТОвців

До участі у відзначенні Дня Європи на Львівському бронетанковому заводі запрошено 350 осіб

До участі у відзначенні Дня Європи на Львівському бронетанковому заводі запрошено 350 осіб, зокрема учасників Революції гідності, АТО, вдів загиблих героїв та членів їхніх сімей, а також представників наукових та мистецьких кіл, ректорів вищих навчальних закладів Львова.

Про це під час прес-конференції повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христина Береговська.

«Участь у заходах візьмуть також високі представники дипломатичних кіл, зокрема посол ЄС, а також посли кількох країн Євросоюзу», – розповіла директор департаменту.

Також на території бронетанкового заводу відбудеться презентація бойової техніки, зокрема нової пожежної машини.

Серед учасників дійства: «Галицький академічний хор», капела «Дударик», оркестр Академії сухопутних військ, оркестр «INSO-Львів», балет «Життя», Оксана Линів, Павло Табаков, Лілія Ваврін, Олег Лихач, Василь Панайда, Олег Лановий, артисти балету Львівської національної опери.

Нагадаємо, у четвер, 25 травня, на території ДП «Львівський бронетанковий завод відбудеться відзначення Дня Європи під гаслом «Україна – Європейський щит!».

Програмою заходу передбачено поєднання європейської класичної та популярної музики у супроводі симфонічного оркестру під керівництвом відомої української диригентки Оксани Линів, хореографічно-пластичних етюдів, української військової техніки та військової атрибутики.

Урочистість буде супроводжуватись світловими та мультимедійними ефектами, оригінальними образотворчими декораціями, інсталяцією, що створять феєричний шарм та атмосферу свята.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: