«Тітушок» у Дніпрі на 9 травня організовував «Опоблок», – Луценко

луценко

Генпрокурор Юрій Луценко у Верховній Раді заявив про те, що інструктували та керували діями «тітушок» зі штабу «Опозиційного блоку» Дніпропетровщини.

Генпрокурор Юрій Луценко у Верховній Раді заявив про те, що інструктували та керували діями «тітушок» зі штабу «Опозиційного блоку» Дніпропетровщини.

Юрій Луценко також заявив, що під час святкування 9 травня у Дніпрі працівники поліції діяли разом з «тітушками» проти ветеранів антитерористичної операції, передає УНІАН.

«На цей момент ми затримали не тільки тітушок, їх загалом було 250, ми затримали декілька десятків тих, хто нападав на ветеранів АТО. Ми встановили, хто їх організатор. Це було встановлено через добровільну співпрацю зі слідством одного із тих тітушок», — сказав Луценко.

Він також зазначив, що Генпрокуратурі наразі точно відомо, хто організував провокаторів:

«Пане керівник «Опозиційного блоку», в мене погані новини. Вони всі інструктувалися, зорганізовувалися і фінансувалися у вашому штабі на Дніпропетровщині. Особисто паном Вілкулом і паном Колєсніковим. На цей момент ми маємо відео, як вони всі разом заходять в офіс. В нас є матеріали санкціонованого судом прослуховування, які свідчать про те саме», — заявив генпрокурор з трибуни парламенту.

Раніше Юрій Луценко заявив, що Генеральна прокуратура передасть обвинувальний акт у справі екс-президента Віктора Януковича та екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка щодо злочинів проти людяності відносно учасників Євромайдану після розгляду справи про державну зраду Януковича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: