У ЛОДА розкритикували роботу Міністерства охорони здоров’я

IMG_1662
Директор департаменту охорони здоров'я ЛЬвівської облдержадміністрації Ірина Микичак

Директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак критично висловилася щодо роботи команди Уляни Супрун у Міністерстві охорони здоров’я України.

«Ми до пуття не розуміємо, куди нас веде Міністерство охорони здоров’я», — заявила вона під час круглого столу, 23 травня, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Ірина Микичак додала, що «при всі повазі до нинішнього тимчасового керівництва ті речі, які сьогодні декларуються не підтверджені нормативними документами».

Читайте також: Для лікарів і пацієнтів: експерт розповів, що передбачає медична реформа (інтерв’ю, інфографіка)

«І написати чітко, що буде післязавтра, ми сьогодні не можемо. Наша область ніколи не була противником реформи. Ми перші в Україні починали сімейну медицину і активно її розвиваємо. Але зараз ми не розуміємо мети створення госпітальних округів, особливо в умовах децентралізації: навіщо централізувати стаціонарну допомогу?», — наголосила Ірина Микичак.

Нагадаємо, Ірина Микичак виступає за продаж комунального майна, яке використовується закладами охорони здоров’я. Цього тижня Львівська обласна рада оголосила про приватизацію шляхом аукціону двох приміщень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: