Базар на вулиці Петлюри у Львові стане комунальним

Депутати Львівської міської ради затвердили ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки

та надання земельної ділянки на вул. С. Петлюри – вул. Садовій, де впродовж багатьох років діє ринок.

Під час обговорення депутат Уляна Пак висловила занепокоєння щодо передачі ділянки Агенції ресурсів.

«Підприємці хочуть мати гарантії, що вони не втратять робочі місця», – заявила депутат.

Натомість директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич запевнила, що такої загрози немає. Ухвала передбачає припинення права користування земельною ділянкою площею 0,1042 га на вул. С. Петлюри (біля будинку № 11-б) – вул. Садовій товариству з обмеженою відповідальністю «Торгова компанія «Інтермаркет» і затвердження Агенції ресурсів ЛМР проект землеустрою щодо відведення ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування комунального ринку за рахунок земель житлової та громадської забудови.

Натомість Агенція ресурсів має здійснити реєстрацію речового права на земельну ділянку, забезпечити цілодобовий доступ до існуючих на території ділянки інженерних мереж для їх ремонту та обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні згідно з вимогами інженерних служб міста і не чинити перешкод при будівництві нових інженерних мереж.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: