Екс-податківцю, в якого знайшли 3,8 млн доларів, встановили заставу у 15 млн гривень

original
Фото Цензор.НЕТ

Печерський суд Києва обрав запобіжний захід колишньому голові Луганської обласної державної адміністрації та керівнику податкової служби Луганської області Олександру Антипову, зобов'язавши його протягом п'яти днів внести заставу в розмірі 15 млн грн.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Антипов  – один з високопоставлених чиновників, затриманих в рамках спецоперації 24 травня.

Прокуратура підозрює його в участі у злочинній організації, куди входили також вищі посадові особи держави.

Суд постановив надіти на Антипова електронний браслет на два місяці, на цей же період у нього заберуть закордонні паспорти.

Якщо екс-чиновник не внесе заставу протягом п'яти днів, йому знову обиратимуть запобіжний захід. Суддя доручила звільнити Антипова в залі суду.

За даними видання, прокурори просили для Антипова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 200 млн грн.

Олександр Антипов  у період з 2006 по 2010-ий очолював Луганську ОДА, у 1990—2003, 2003—2005 та з березня 2010 — голова Державної податкової адміністрації (інспекції, служби) у Луганській області.

Нагадаємо, вчора у 15 областях України проводилися одночасно 454 обшуку в рамках кримінального провадження щодо колишніх чиновників податкових адміністрацій, які підозрюються в причетності до організації та функціонування схем ухилення від сплати податків.

Аваков повідомив про 25 затриманих, яких доставлено до Києва для обрання запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: