На скандальному будівництві у Львові нинішньої весни загинув вже другий працівник

1-40

На скандальному будівництві ЖК «Хмельницький парк» вчора загинув 40-річний робітник. Це вже другий смертельний випадок, що стався тут навесні нинішнього року – 20 квітня впав з риштування і розбився на смерть 43-річний чоловік.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 24 травня, о 14.58 годині, у Львові, на вул. Б. Хмельницького, 230А (Личаківський район) на будівництві з висоти 6-го поверху впав та загинув працівник ТОВ «Світ будівництва та дизайну ПРО», 1977 року народження, житель с. Полоничі Буського району.

Смерть настала до прибуття карети  швидкої медичної допомоги. Тіло загиблого доправлено в морг.

Причини події зʼясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Нагадаємо, ще один трагічний випадок стався 20 квітня. Тоді загинув 43-річний працівник. Він впав з риштування з висоти п’ятого поверху.

Складність ситуації полягає у тому, що, згідно із судовою ухвалою від 20 лютого, на об’єкт незавершеного будівництва по вул. Богдана Хмельницького, 230а накладено арешт і будь-які будівельні та інші роботи, пов’язані з реконструкцією чи будівництвом об’єкту, заборонені.

Йдеться про кримінальному провадженні № 42016140040000209 від 18.10.2016 року за ч. 1, 3 ст. 197-1, ч. 4 ст. 190 КК України. Тобто про самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво, а також шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою.

Більш детально про справу можна прочитати тут.

Крім того, є ще й інша постанова – 10 квітня 2017 року Львівський апеляційний господарський суд постановив знести ЖК «Хмельницький парк».

Про деталі рішення можна прочитати тут.

Додамо, що загалом це вже третій смертельний випадок на будівництві ЖК «Хмельницький парк». 14 грудня минулого року з риштування на рівні восьмого поверху випав 22-річний житель Рівненської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: