На V Lviv Media Forum нагородили чотирнадцятого лауреата премії імені Олександра Кривенка

У межах V Lviv Media Forum відбулось вручення щорічної премії ім. Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Цьогоріч нагороду присудили українському тележурналісту, сценаристу, музиканту Роману Вінтоніву, більш відомого під псевдонімом свого гумористичного образу – Майкла Щура.

«Якщо говорити про журналістів, то основне — це працювати з фактами. Я розумію, що ця премія — за «Майкла Щура», але «Майкл Щур» — це колектив людей. Ми у колективі дуже ретельно ставимось до фактів, і що ще більш важливо — ми боремось із стереотипами, навіть із своїми власними. Життя не чорно-біле, а стереотипи роблять його таким, це — лише частинка правди”, - сказав після отримання Премії Кривенка-2017 Роман Вінтонів.

Нагадаємо, премію вручають щорічно у травні до дня народження Олександра Кривенка. Від 2013 року церемонія відбувається у межах Lviv Media Forum. У попередні роки Премію «За поступ у журналістиці» отримували Сергій Рахманін, Володимир Ар’єв, Сергій Лещенко, Вахтанг Кіпіані, Марчін Войцеховський, Олена Притула, Мустафа Найєм, Юлія Мостова, Костянтин Усов, Олекса Малайський, Крістіна Бердянських, Левко Стек та Наталія Седлецька.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: