Такі конкурси націлені на те, щоби красою рятувати світ, — віце-міс Львова (інтерв’ю)

13782002_847962438671955_6130269061400770609_n
Друга віце-міс Львова Сніжана Танчук. Фото зі сторінки героїні у Фейсбуці

Вже 8 червня у Львові оберуть найкрасивішу дівчину міста. Наразі ж учасниці попередніх років продовжують дивувати своєю красою і талантами на інших конкурсах. 25 травня друга віце-міс Львова-2015 Сніжана Танчук перемогла на конкурсі «Королева України».

ІА Дивись.info поспілкувалася з королевою краси та дізналася, як проходив конкурс, що мали презентувати учасниці та що Сніжана думає про цьогорічний конкурс «Міс Львів».

Розкажіть трохи про сам конкурс «Королева України».

«Королева України» — це конкурс краси і таланту, де оцінюють також природність учасниць, їх працю і активну соціальну позицію. Цього року ми представляли соціальні ролики на тему «Спинити насилля у світі». Кожна учасниця мала не лише звернути увагу на цю проблему, а й запропонувати шляхи її вирішення.

Скільки готувалися до конкурсу?

Весь підготовчий етап до конкурсу проходив у Туреччині, в Кемері. Офіційно підготовка була приблизно тиждень, але насправді — набагато довше, тому що кожна дівчина готувала щось своє самостійно, заздалегідь.

Який талант ви продемонстрували?

Я готувала картину — вишитий бісером образ Богоматері. Я могла готувати танець, але так вийшло, що взяла картину, вишиту власними руками. Соціальний ролик, який я запрезентувала, пізніше з’явиться на моїх сторінках у соціальних мережах, де його зможуть переглянути усі бажаючі.

Як ви потрапили на конкурс «Королева України»?

Я давно мріяла на нього потрапити, але якось доля мене відводила весь час. Цього року був ювілейний 20-й конкурс і так сталося, що саме на нього я пройшла. Заповнили анкету, прийшла на кастинг і мене відібрала. Дуже нервувала, коли очікувала результати, але все склалося добре.

Які були критерії відбору?

Крім зовнішньої краси, я вважаю, що журі оцінювали також наші внутрішні якості, дивилися, наскільки дівчина щира і добра. Крім того, важливо було також вміти красиво говорити, вести розмову з людьми.

Взагалі, було важко туди потрапити, бо з кількох сотень учасниць відібрали лише 20. Нас оцінювало багато журі, серед яких були і відомі особистості, і спонсори конкурсу, власники різних компаній тощо.

Що під час конкурсу вам давалося найскладніше?

Мабуть, репетиції. Я не скажу, що це дуже тяжко, але, все ж таки, було досить складно. Ми репетирували з ранку до ночі, адже потрібно було запам’ятати всі схеми, рухи, щоби це виглядало достойно на сцені. Але ми розуміли, що повинні продемонструвати яскраве шоу, тому не шкодували сил, часу й енергії.

А що далося найлегше?

Мабуть, це було гала-шоу у Туреччині. Сам процес був доволі складний, але тоді вже настав момент, коли можна було спокійно видихнути, адже , ти розуміла, скільки зусиль доклала для цього і все вдалося.

Який найяскравіший спогад з конкурсу?

Безперечно, Туреччина і вчорашній день, коли я отримувала корону переможниці. Я плакала від щастя і навіть не могла заспокоїтися. Для мене це було дуже-дуже важливо. Крім титулу «Королеви України» я ще отримала титул Miss Grand International, а відтак, представлятиму Україну далі, на міжнародному конкурсі краси.

Зараз я хочу дуже серйозно зайнятися підготовкою до нього, оскільки конкурс дуже скоро. Вже розробляю ідею для нового соціального ролику, аби гідно представити себе і Україну.

Який приз ви отримали?

Я отримала корону від спонсорів з клініки «Diva Clinic». Вони також надали мені подарунковий сертифікат на 25 тисяч доларів. Крім того, різні спонсори давали чималі подарунки.

У 2015 році ви отримали титул «Віце-міс Львів». Що він вам дав?

Віце-міс — це, звісно, не міс, але все ж таки це дає певний статус, завдяки якому потім можна допомагати людям. Я вважаю, що такі конкурси націлені на те, щоби своєю красою рятувати світ і людей. Зрештою, всі знають, що краса врятує світ.

Що пам’ятаєте про цей конкурс?

Це були чудові два місяці підготовки, у нас була дуже дружня команда, яка реалізовувала багато соціальних проектів. Ми довго готувалися, репетирували — всього вже і не згадаю, але точно пам’ятаю, що ми всі були добрі один до одного.

Чи бачили цьогорічних учасниць «Міс Львів»?

Бачила, але особисто з більшістю не знайома. Там бере участь моя подруга, тому буду вболівати за неї. На широкий загал я не скажу, хто вона, аби ніяк не впливати на кінцеві результати, але люди з нашого кола і так здогадаються *сміється*.

Ваша порада дівчатам-учасницям «Міс-Львів».

Впевнено і гордо йти до своєї мети. Але головне — вірити, вірити і ще раз вірити. Докласти максимум зусиль, щоби це було яскраве шоу і вони отримали максимум емоцій і кайф від самого дійства вже на сцені. Ці миті швидко пролітають, як дві хвилини, хоча готуєшся довго.

І ще хочу сказати, що треба обов’язково пробувати і ніколи не здаватися, не опускати руки, навіть якщо є якісь поразки. Я брала участь у багатьох конкурсах і знаю, що таке програш. Але завжди треба йти вперед і мріяти.

Нагадаємо, цього року у фіналі конкурсу «Міс Львів» за корону найвродливішої дівчини змагатимуться чотирнадцять красунь. Сам конкурс пройде у приміщенні Львівської опери 8 червня. Окрім головного титулу «Міс Львів-2017», будуть визначені Перша та Друга віце-міс. Спеціальну стрічку «Міс Добре Серце» отримає дівчина, яка найкраще проявить себе в реалізації соціального проекту. Шляхом народного голосування оберуть «Міс фото» та «Міс глядацьких симпатій». Окрім цих титулів, також визначать «Міс Усмішку» та «Міс дружбу».

Придбати квитки Ви можете на сайті gastroli.ua, або ж у касах міста.

Інформаційна агенція Дивись.info — офіційний медіапартнер заходу, тож наші читачі матимуть можливість слідкувати за новинами конкурсу, почитати інтерв’ю з організаторами та учасницями і, звісно, подивитись фоторепортаж з обрання найкрасивішої львів’янки. Слідкуйте за оновленнями!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: