У Львові затримали 3 осіб, які мали наркотичні речовини

18699879_1701676396800792_4518300672097662277_n

Цієї ночі патрульні затримали 3 осіб, які мали при собі речовини схожі на наркотичні - один з них понятий.

Сьогодні, близько 1 години ночі, на вулиці Винниченка патрульні виявили двох осіб 29-ти та 33-річні чоловіки, які поводили себе підозріло. Коли інспектори підійшли ближче, вони викинули згорток фольги, в середині якої була біла порошкоподібна речовина невідомого походження. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Патрульні залучили двох осіб, які проходили поруч, як понятих. Вони поводили себе насторожено, а тому викликали в офіцерів підозру. З собою чоловіки мали рюкзаки з інструментами, а витягати з кишені речі відмовилися. Вже в Галицькому відділі поліції патрульні з‘ясували, що в кишені згорток з невідомою речовиною рослинного походження.

На вулиці Кавалерідзе, під час патрулювання, екіпаж патрульної поліції виявив чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними.

Під час поверхневої перевірки в особи виявили шприц з невідомою речовиною темного кольору, квитанції з ломбарду, краплі для очей.

Крім того, коли патрульні попросили розставити пальці на руках, особа різко кинула собі в рот таблетку та проковтнула. З його слів це був наркотичний препарат "Субітекс". На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: