«Біль я навчився терпіти», – 24-річний львів’янин потребує термінової допомоги

18581762_917963771678896_8517110323557348198_n

Львів’ян закликають врятувати Дмитра Вавринюка.

Хлопець опинився в ситуації, коли дати шанс на життя можливо тільки спільними зусиллями. Дмитро близько двох років бореться з гострою В-клітинною лімфобластною лейкемією та потребує пересадки кісткового мозку. Але в Україні такої операції не роблять. Клініка у Туреччині готова прийняти хлопця, однак сума лікування для родини юнака непідйомна.   

У Львові Дмитра знають як активіста «Феміністичної майстерні» та екологічно свідомого громадянина. Як громадський діяч хлопець намагається протидіяти різним формам дискримінації та насильства.

Дмитро під час акції Феміністичної майстерні

Зараз Дмитро проходить лікування у гематологічному відділені №5 міської лікарні Львова. Після 17-ти блоків поліхіміотерапії, одного рецидиву, безлічі вливань крові та пункцій хвороба повернулася знову, стався 2-ий рецидив. Після досягнення ремісії необхідна пересадка кісткового мозку. Але її можуть зробити лише за кордоном. Клініка Medical Park в Туреччині виставила рахунок – 141 тисячу доларів. Це непосильна сума для Дмитра і його родини.

Незважаючи на хворобу, в червні Дмитро завершує перший ступінь навчання на терапевта. Юнак прагне стати психотерапевтом і допомагати іншим людям, які потрапили в таку ж складну ситуацію.

«Я на власному досвіді знаю, з чим щодня зіштовхуються онкохворі люди в наш час, наскільки важлива підтримка. І хочу вміти надавати її якнайкраще», – зізнається хлопець

Попри важкий стан, Дмитро не падає духом і вірить в людську небайдужість: «Сума величезна, але моє бажання жити – більше. І я вірю, що людська доброта ВЗАГАЛІ НЕ МАЄ МЕЖ!  Біль я навчився терпіти. Що дійсно нестерпно, так це бачити сум в очах близьких, їхні сльози. Але Надія і Віра завжди жевріли в моєму і їх серцях. Прошу Вас, допоможіть мені! Я ще так багато хочу зробити! Людське життя безцінне, але моє зараз має конкретну ціну. З Вашою допомогою і Божою ласкою, я буду жити».

Дмитро народився у місті Дубно Рівненської області. У 2008 році закінчив музичну школу по класу фортепіано з відзнакою. У 2014 році закінчив навчання в ЛНУ ім. І. Франка за спеціальністю інформаційні технології проектування. Хлопець працював адміністратором в інтернет-кафе «Чорна Медея», а згодом менеджером з продажу в компанії UEX.

Дмитро – напівсирота. Батько помер у березні 2013 року від крововиливу у мозок. Мама – інвалід ІІ групи. 25 травня 2015 року Дмитру діагностували гостру лімфобластну лейкемію.

Хлопцеві потрібна фінансова чи будь-яка інша допомога – волонтерів, благодійників, політиків, всіх, хто може допомогти як коштами, так і розповсюдженням інформації про Дмитра.

Реквізити карток:
Картки (на ім'я Дмитро Вавринюк):
5168 7426 0631 2258 ПриватБанк
5104 7700 1059 1842 Ощадбанк
Контактні телефони
+380939295305 (Дмитро)
+380668210772 (мама Надія)

Спільнота підтримки Дмитра в Facebook: https://www.facebook.com/groups/dmytro.help

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: