Держгеонадра досі очікують офіційного розпорядження від Кабміну про нове керівництво

З 25 травня кабінети голови та першого заступника Державної служби геології та надр України займають Олег Кирилюк та Микола Фощій. Однак досі на урядовому порталі не опубліковано офіційного розпорядження про призначення цих людей на керівні посади Держгеонадр. Також Служба не отримала офіційного розпорядження Кабінету Міністрів України про призначення нового керівництва.

З 25 травня кабінети голови та першого заступника Державної служби геології та надр України займають Олег Кирилюк та Микола Фощій. Однак досі на урядовому порталі не опубліковано офіційного розпорядження про призначення цих людей на керівні посади Держгеонадр. Також Служба не отримала офіційного розпорядження Кабінету Міністрів України про призначення нового керівництва.  

Про це інформує прес-служба Держгеонадр.

Наразі в кабінеті голови Служби та його першого заступника знаходяться особи, які офіційно не уповноважені виконувати відповідні повноваження. Олег Кирилюк та Микола Фощій проголосили себе керівниками стратегічного відомства, маючи на руках друковане розпорядження Кабміну. Натомість аналоги цих документів на офіційному сайті уряду відсутні. Держгеонадра не мають можливості виконувати свої професійні обов’язки у зв’язку із порушення процедури призначення керівництва Служби.

Друковані розпорядження Кабміну №№ 342-р та 345-р від 24 травня 2017 року про призначення т.в.о. голови Держгеонадр Олега Кирилюка та першого заступника голови Миколи Фощія, якими керуються ці особи, не мають своїх аналогів на офіційному сайті уряду. Станом на 29 травня до Держгеонадр не надійшло офіційного листа від Кабінету міністрів України  про призначення Кирилюка та Фощія. Тим самим, підтвердження про законність їх дій на керівних посадах, відсутнє.

Нагадаємо, минулого четверга Кирилюк та Фощій захопили Держгеонадра. О 6 годині ранку група людей на чолі з Кирилюк увірвалась до відомства через чорних хід. Про цей факт свідчить відео з камер спостережень.

Більше того, Олег Кирилюк вніс свої персональні дані та відомості до єдиного державного  реєстру юридичних та фізичних осіб підприємців. Це зроблено попереднім  числом, тобто 24 травня. Згідно правил, вносити зміни до цього реєстру може тільки державний реєстратор реєстраційної служби, який закріплений за певним районом. Пан Кирилюк звернувся до реєстратора Наталії Замірайло, реєстратора іншої структури, а саме Державного інституту судових економіко-правових та технічних експертних досліджень».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: