Львів'ян запрошують до участі у програмі «Host Family»

Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові запрошує до участі у програмі «Host Family», прийнявши у себе вдома волонтера з будь-якої країни світу. Участь у програмі – це чудова можливість попрактикувати англійську мову, показати справжню українську гостинність та пізнати іншу культуру просто у себе вдома, переконані організатори.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Для родини приїзд іноземця може, без перебільшення, стати поворотним моментом, адже вони впускають до себе в дім представника зовсім іншої культури, у якого відмінні світогляд та цінності.  В Україні наразі приймаючі сім’ї ще не настільки популярні, тому намагаємося популяризувати концепцію приймаючих родин. Волонтери, що приїжджають в країну для участі у соціальних, культурних, освітніх та екологічних проектах, можуть проживати у сім’ях Львова», - зазначають в організації AIESEC.

Програма Host Family дозволяє прийняти у себе вдома волонтера із будь-якої країни світу, який братиме участь у проектах міста протягом 6 тижнів влітку.

«Перш за все, це незабутні емоції та нові знайомства, декілька тижнів проведених з людиною із цілком іншою культурою, з іншим світобаченням та бажанням відкривати нове, вихід із зони комфорту і, без сумніву, весело проведений час. Все, що потрібно для комфортного перебування волонтера – це спальне місце та можливість для гігієни», - зазначають організатори.

Реєструватись та відправляти заявку на участь у програмі Host Family потрібно  за адресою: http://aiesec.ua/host-family.

Контакти: Софія Голинська (0963208511, 0639313394, [email protected]).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: