НАБУ не дав Насірову виїхати за кордон

nasirov
Роман Насіров / Reed Media

Керівник Державної фіскальної служби України Роман Насіров подав клопотання до НАБУ, що йому потрібне післяопераційне лікування. Для цього нібито він має виїхати за кордон, тож просить повернути його паспорт.

Про це повідомляє ТСН.

Країною, де мають надати медичні послуги, Насіров назвав США. Копію відповідного клопотання з власних джерел отримали журналісти ТСН. У документі посадовець наголошує на необхідності післяопераційного лікування – хірургічне втручання він уже переніс у Києві. Журналісти також отримали копію запрошення з Національного інституту діабету США – там готові лікувати українця коштом американського бюджету.

«Лікування фінансується з бюджету Департаменту охорони здоров'я США. Клініка хотіла би щороку оглядати пацієнта з метою контролю за його станом упродовж найближчих 5 років. Участь у дослідженні для пацієнта безкоштовна», - йдеться в цьому документі.

Взяти коментар у самого Насірова журналістам не вдалося – на телефонні дзвінки він не відповідав, а за місцем проживання знімальну групу не впустили у приміщення. Дещо прояснити погодився хірург Олександр Ларіна, який робив Насірову операцію. Лікар підтверджує, що головний фіскал справді потребує подальшої терапії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: