On 3 wheels розпочинає унікальний новий рух подорожей із людьми з інвалідністю

unnamed

Проект здійснення мрії On 3 wheels розпочинає унікальний новий рух подорожей із людьми з інвалідністю -La Joëlette. Цього тижня, 30 - 31 травня, вони разом з Іваном Маслюком (хлопець з ДЦП) підкорюватимуть найвищу точку України – г. Говерлу. Нагадаємо, що проект On 3 wheels був започаткований мрією Івана, котрий незважаючи на ДЦП хотів побачити океан. У 2016 році за допомогою друзів він на спеціальному триколісному велосипеді подолав майже 5000 км, щоб торкнутися океану.

Проект здійснення мрії On 3 wheels розпочинає унікальний новий рух подорожей із людьми з інвалідністю -La Joëlette. Цього тижня, 30 - 31 травня, вони разом з Іваном Маслюком (хлопець з ДЦП) підкорюватимуть найвищу точку України – г. Говерлу. Нагадаємо, що проект On 3 wheels був започаткований мрією Івана, котрий незважаючи на ДЦП хотів побачити океан. У 2016 році за допомогою друзів він на спеціальному триколісному велосипеді подолав майже 5000 км, щоб торкнутися океану.

Мрія, у здійснення якої мало хто вірив – здійснилась. Троє друзів допомогли Іванові Маслюку, який самостійно не ходить, добратись до Лісабону, побачити океан і надихнути сотні людей з обмеженими можливостями на здійснення своїх мрій.

Тепер хлопці не можуть бути осторонь проблем людей з інвалідністю і приїхавши додому розпочали підготовку до нового, унікального для України проекту La Joëlette – підкорення вершин людьми з інвалідністю.

«Навколо нас – тисячі людей з особливими потребами, замкнутих у чотирьох стінах. Вони теж хочуть подорожувати, вести активний спосіб життя - і ми їм допоможемо», – ділиться один із засновників руху Олег Савчук.

Для подорожей з людьми з неповносправністю вони використовуватимуть спеціальні візки розроблені у Франції - La Joelette. Дізнавшись про плани On 3 Wheels, відомий український меценат подарував їм такий візок.

«Я вірю, що завдяки цьому проекту такі люди як я зрозуміють, що суспільству вони не байдужі. А наше суспільство стане більш толерантним до таких людей і сприйматиме нас як рівних», – каже Іван Маслюк.

Головною метою є зміна ставлення суспільства до людей з особливими потребами.

Кілька разів на місяць вони організовуватимуть походи тривалістю 1 - 3 дні у живописні місця України з різними людьми з обмеженими можливостями.

Перший похід відбудеться 30-31 травня на гору Говерла на чолі з Іваном Маслюком. За наступними походами можна слідкувати і долучатися на їхній сторінці у Facebook.

«Щоразу ми залучатимемо нових волонтерів в походи для того, щоб люди мали особисте спілкування з такими людьми і відчували себе причетними до змін у суспільстві. Ми пропонуємо вам приєднатися до команди On3Wheels. Станьте волонтером, учасником, лідером походів, для того щоб здійснити ще більше мрій», – каже новий учасник проекту Мирослава Кушнір, яка після розповідей хлопців про подорож до океану і плани на майбутнє вирішила долучитися до їхньої дружньої команди.

Для цих походів вони потребують уваги суспільства, щоб більше і більше людей долучались до вирішення проблем людей з інвалідністю.

«Ми не будемо обмежуватимемось одним візком і однією організацією. Ми хочемо щоб люди зрозуміли проблему ізольованості людей з інвалідністю і різними способами намагалися її вирішити, одним з яких є La Joëlette. Ми надаватимемо візок La Joëlette іншим організаціям для походів, щоб він служив для людей з інвалідністю», - розповідає Сашко Луцик.

Також за кілька днів запуститься проект на спільнокошті, де кожен охочий зможе долучитися до здійснення мрій людей з інвалідністю.

З On3wheels Можна зв’язатися до походу 30 травня, а також після підкорення вершини 31 травня.

За детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 0937293855 – Сашко Луцик або 063 15 43 265 – Олег Савчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: