Синютка виділив Почесному консулу Бельгії 2 гектари лісу

lis_dereva_35514

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка виділив Почесному консулу Королівства Бельгія у Львові Ярославу Гарцулі два гектари лісу,

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка виділив Почесному консулу Королівства Бельгія у Львові Ярославу Гарцулі два гектари лісу, повідомляє Leopolis.news.

Про це йдеться в розпорядженні № 426/0/5-17 від 25 травня 2017 року «Про виділення лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування».

«Виділити Гарцулі Ярославу Івановичу у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку площею 2,0 га, розташовану в кварталі 11 виділи 6, 8, 9, 15 Пустомитівського ДЛГП ЛГП «Галсільліс» на території Конопницької сільської ради Пустомитівського району, терміном на 15 років для рекреаційних цілей», - йдеться в розпорядженні.

Гарцула Я.І. – Почесний консул Королівства Бельгія у Львові, підприємець. На громадських засадах виконував обов’язки помічника народного депутата від фракції блоку «Наша Україна» Тараса Довгого (4 та 5 скликання ВРУ) та народного депутата Євгена Шаго від Блоку Юлії Тимошенко (6 скликання ВРУ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: