Зникла дитина: поліція розшукує хлопчика, який зник дорогою до Черкас (фото)

uvaga-rozshuk-890x395

Яворівський відділ поліції ГУ НП у Львівській області встановлює місце перебування безвісти зниклого неповнолітнього Дмитра Васильовича Перехреста, 1999 року народження, жителя міста Новояворівська Яворівського району Львівської області.

Про це повідомила сьогодні, 29 травня, старший інспектор Яворівського ГУ НП у Львівській області, капітан поліції Іванна Курілець, предає IA ZIK.

«Зі слів бабусі безвісти зниклого хлопчика, він виходив на зв’язок о 23:00  26.05.2017 року, коли перебував на залізничному вокзалі в місті Львові, у шостому вагоні поїзда №231 сполученням Івано-Франківськ – Запоріжжя, яким о 9 годині 27.05.2017 року мав прибути в місто Черкаси. На цей час місце перебування неповнолітнього невідоме та зв’язок з ним – відсутній.

Прикмети: зріст – 187 см, повної тілобудови, волосся – темне, зліва на щоці – родимка. Був одягнений: в сині джинси, куртку чорного кольору, білу футболку, сорочку в клітинку – червоного й синього кольору, при собі мав дорожню чорну сумку.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місце перебування неповнолітнього, звертатися на оперативну лінію: 102 або за телефонами: (03259) 2-10-30, 2-13-32.

При отриманні будь-якої інформації відносно зниклого чи встановленні місця знаходження, терміново слід повідомити в адресу Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області. Контактні дані: чергова частина: 102 або 0673535819», – інформує IA ZIK старший інспектор Яворівського ГУ НП у Львівській області, капітан поліції Іванна Курілець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: