Ганущин радиться з правоохоронцями, як захистити облраду

IMG_0803

На правоохоронних органах лежить значна частина провини за події у ЛОР. Про це під час брифінгу заявив голова облради Олександр Ганущин.

На правоохоронних органах лежить значна частина провини за події у ЛОР.

Про це під час брифінгу  заявив голова облради Олександр Ганущин, передає ІА Дивись.info.

«В нас завершилося засідання де була більшість голів фракцій і ми засуджуємо хуліганські дії, які не мають нічого спільного з акціями протесту. Сподіваюся що правоохоронні органи, на яких лежить велика доля вини дадуть цьому оцінку і головне зроблять так щоб такого більше не сталося», - заявив голова облради.

При цьому він запевнив, що не ставитиме  питання про відставку керівника обласної поліції Валерія Середи, а лише вимагатиме покращення роботи.

Голова облради повідомив, що матиме з цього приводу нараду з правоохоронцями. Він також заявив, що у четвер, коли продовжиться сесія охорона ЛОР буде посилена.

Нагадаємо, що сьогодні під стіни ради прийшли представники націоналістичних організацій, які вимагали прийняття Маніфесту. Після того, як депутати недотрималися обіцянки і не ухвалили рішення до обіду, протестувальники увірвалися на засідання Львівської обласної ради, кидали димові шашки і заблокували приміщення.

Більш детально можна почитати тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: