Прокуратура через суд хоче повернути майно збагачувальної фабрики «Червоноградська»

tsof

Сьогодні, 30 травня в Господарському суді Львівської області розпочнеться судовий розгляд позовної заяви до ПАТ «Львівська вугільна компанія» та Регіонального відділення Фонду держмайна.

Позовну заяву подав прокурор Львівської області в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України. Йдеться про визнання недійсним правочину та витребування майна цілісного майнового комплексу Державного підприємства «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська».

Як уже повідомлялось раніше, постановою Львівського апеляційного господарського суду від 21.03.2017 підтверджено підставність позовних вимог прокуратури області щодо визнання незаконною приватизацію майна вищевказаного державного підприємства та залишено в силі рішення суду першої інстанції. При цьому, останнім скасовано рішення Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області щодо приватизації вищевказаного майна та його оцінки.

Відтак, прокуратура, заходами представницького характеру, наполягає на витребуванні зазначеного майна в натурі у державну власність.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: