Ремонт дороги Львів-Тернопіль хочуть завершити до вересня

IMG_0776

Ремонт дороги Н-02 Львів – Тернопіль планують закінчити до вересня поточного року.

Про це повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Яблонський, передає ІА Дивись.info.

«Загальна протяжність цієї дороги 72,8 кілометра. Плануємо завершити ці роботи до вересня місяця 2017 року. Торік було відремонтовано 40 кілометрів цієї дороги, відповідно цього року ми плануємо відремонтувати 32 кілометри дороги. Загальна вартість робіт становить 755 мільйонів гривень. Станом на сьогодні з держави виділено 130 мільйонів, тобто ми очікуємо додаткового фінансування

заступник начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Яблонський

Також він додав, що капітальний ремонт дороги Львів-Тернопіль проводився ще в 1997 році.

Додамо, що ремонт ділянки дороги Шопки – Золочів, на відтинку траси від села Підгірне до міста Золочів, виконує підрядник ТОВ «Автомагістраль-Південь».

директор «Автомагістраль Південь» Микола Тимофеїв

«Протяжність нашої ділянки 56 кілометрів з 11 кілометра до 67 кілометра, до міста Золочів. Застосовуються найсучасніші технології ремонту автомобільних доріг, на сьогоднішній день на цій ділянці задіяно більше 200 осіб персоналу, працює три комплекси. Плануємо завершити роботи по цій протяжності до 15 липня поточного року», - повідомив директор «Автомагістраль Південь» Микола Тимофеїв.

Нагадаємо, сьогодні Володимир Гройсман оглянув стан виконання ремонтних робіт на дорозі загального користування Львів-Тернопіль. Ремонтні роботи розпочали у 2016 році, тоді відремонтували 40 км, всього планують відремонтувати 72 км. Загальна вартість робіт – 755 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: