У Києві нагородять переможців Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з цукровим діабетом

2 червня у парку Шевченка відбудеться святкова церемонія нагородження переможців Конкурсу малюнка серед дітей з цукровим діабетом, а для жителів та гостей міста парк цього дня перетвориться на Парк Здоров’я, повідомляють організатори.

Гасло «Талановита дитина – це диво» стало ключовим для цьогорічного Конкурсу малюнка. Творчість дає сили дітям з цукровим діабетом боротися із хворобою. За допомогою малюнків юні автори діляться пережитими емоціями та мріями.

Діти з діабетом пам’ятають про великий перелік особливих правил – дієта, регулярна фізична активність та щоденне, а інколи і щогодинне, вимірювання рівня цукру. Ці діти – маленькі герої. Не кожен дорослий уміє так себе дисциплінувати. Тому у цих дітей варто вчитися відповідальності за власне здоров’я.

На церемонії нагородження ми підхопимо естафету поширення інформації про те, як берегти здоров’я та завжди залишатися у формі.

На Зупинках Активного способу життя, Творчості та Здорового харчування на переможців Конкурсу та гостей заходу чекають пізнавальні активності. Зокрема, відомий хореограф Сергій Костецький проведе танцювальний майстер-клас, а лікар-дієтолог Євгенія Розум в інтерактивній формі розкаже про здорове харчування.

У церемонії нагородження візьмуть участь:

  • Гієм Граньє, Директор компанії Санофі в Україні;
  • Наталія Зелінська, головний дитячий ендокринолог МОЗ України і Голова Асоціації дитячих ендокринологів України;
  • Павло Шилько – відомий ведучий та член журі Конкурсу.

Довідка:

Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей із цукровим діабетом – це соціальний проект, який реалізовується в рамках довгострокової програми компанії Санофі «Діабет. Допоможемо разом» за підтримки Асоціації дитячих ендокринологів України для того, щоб сприяти реалізації творчих здібностей дітей та покращувати якість життя маленьких пацієнтів з діабетом.

Більше інформації про Конкурс можна знайти в соціальній мережі Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: