Учасники АТО отримають 450 ділянок під дачну забудову

3-0.fyuj
Фото ілюстративне. Джерело: poltava365.com

У Львівській міській раді розповіли, скільки ділянок бійці АТО отримають під дачну забудову, а скільки — під садівництво без права забудови у Білогорщі.

За словами працівника ДП «Державний інституту проектування міст «Містпроект» Віктора Приставського, загальна територія ділянки у Білогорщі — 54,8 га.

«Частина ділянок буде під дачну забудову — це близько 450, частина — під садівництво без права забудови, і це орієнтовно 115-120 ділянок», — зазначив Віктор Приставський.

Читайте також: Які програми та пільги доступні учасникам АТО і їхнім сім’ям у Львові

У травні 2017 року «Містопроект» та управління архітектури та урбаністики ЛМР уклали Договір на виготовлення містобудівної документації.

Наступними етапами, за словами заступника начальника управління земельних ресурсів ЛМР Олега Ковалишина, є проведення громадського обговорення та прийняття Пустомитівською райдержадміністрацією рішення про затвердження детального плану території.

«Оскільки територія знаходиться за межами населеного пункту, розпорядником земель є Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, яке надає дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок», — додав Олег Ковалишин.

Нагадаємо, у Львові дітей учасників АТО запрошують на безкоштовні заняття з плавання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: