За п’ять років ми дамо лад українським дорогам, – Гройсман

IMG_0743

Дороги в Україні знаходяться у надзвичайно незадовільному стані. Але такими темпами, як сьогодні за п’ять років можна дати лад українським дорогам.

Про це під час сьогоднішнього візиту на Львівщину заявив голова Кабінету Міністрів Володимир Гройсман.

«Вже другий рік поспіль ми доводимо, що на українських дорогах можна навести лад, можна акумулювати кошти, в тому числі із перевиконанням на митницях. Вже тільки 4 мільярди потрапили в обласні бюджети. Якщо говорити про планові показники по Львівській області, то торік планували 1,2 млрд, а виконали на 2 мільярди. Тому виділяли додаткові гроші. Цього року плановий показник 2,4 млрд, тобто удвічі більше», – сказав Гройсман.

Він додав, що вкрай важливим є контроль якості.

«Тому нова служба якості, яку робить Славомір Новак, зараз в Укравтодорі – це абсолютно новий контроль якості. Після аудиту було виявлено дефекти приблизно у третині об’єктів. Ті фірми, які робили роботи, зобов’язані ліквідувати дефекти власним коштом.

У перші половині червня буде ще один аудит служби контролю якості робіт. Зробимо висновки, як що нас хтось не зрозумів, ми одразу будемо ставити питання, що було завдано збитки державі і будемо вимагати порушення кримінальних справ та реальних заходів від правоохоронної системи», – підсумував глава уряду.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: