«Ми сьогодні були на АТП 1. «Електрон» виконав своє зобов’язання – передав 55 автобусів. Я сьогодні особисто перевірив. Автобуси готові до роботи, будуть їздити усім містом. Також ми плануємо закуповувати нові трамваї, нові електробуси. Наше завдання – до 2020 року ми повинні на 70% оновити весь громадський транспорт міста Львова. Це дуже важливо.

Але цей транспорт ніщо без вас, без людей, які тут працюють. Тільки ваша віддана праця дає кінцевий результат. Тому я хочу привітати вас усіх, бажати здоров’я, успіхів, процвітання і від громади міста Львова вшанувати вас подяками», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, трьом працівникам мер вручив подяки від громади міста Львова і додав, що цим працівникам буде виплачена премія в розмірі місячного окладу.

За багатолітню сумлінну працю в галузі українського машинобудування, значний внесок у забезпечення життєдіяльності м. Львова та з нагоди 123-річчя курсування першого трамвая у м. Львові, подяки отримали такі працівники ЛКП «Львівелектротранс»:

  • Галкін Микола Дмитрович - слюсар з ремонту рухомого складу 5-го розряду ЛКП «Львівелектротранс»
  • Спатар Марія Миколаївна - водій трамвая ЛКП «Львівелектротранс»
  • Сербан Петро Іванович - водій тролейбуса ЛКП «Львівелектротранс».

Також міський голова розповів, що місто має плани щодо розвитку мережі електротранспорту. «Ми плануємо закуповувати нові тролейбуси, нові трамваї, нові електробуси та автобуси. Другий великий проект, який ми будемо реалізовувати, - це побудова нового депо трамвайного. Це буде на вул. Княгині Ольги. Там буде проходити новий маршрут трамваю, який розпочнеться на пр. Червоної Калини, поїде по пр. Вернадського, вул. Стрийській і має йти до шляхопроводу на вул. Княгині Ольги, який требу добудувати. Це такий великий проект, який будемо реалізовувати, вже зараз приступили до проектної частини», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 31 травня виповнюється 123 роки від запуску першого трамвая у Львові. З цієї нагоди, за високі досягнення результатів у виробничій діяльності підприємства, довголітню і сумлінну працю в ЛКП «Львівелектротранс» відзначено 38 працівників підприємства, що безперервно працюють на підприємстві 45 років і більше. Серед працівників, які отримали подяки, здебільшого водії трамваїв та тролейбусів, токарі, слюсарі-ремонтники та електромонтери високих розрядів. З нагоди свята усім 38 працівникам виплачено премію по 500 грн.