Хто у Львові отримує зарплату від десяти тисяч гривень

kak_ekonomit_dengi_pri_malenkoj_zarplate_na_chem_mozhno_ekonomit

Зарплату від десяти тисяч гривень на місяць, як свідчать дані Львівського обласного управління статистики, отримують переважно фінансисти, страховики, працівники фармацевтичних компаній і компаній з видобутку сирої нафти, природного газу, кам"яного та бурого вугілля.

Понад 10 тисяч гривень на місяць отримують також на підприємствах з виробництва електричного устаткування, машин; державного управління й оборони та обов'язкового соцстрахування.

А от працівників, які отримують менш ніж 3200 гривень, в області - 13%. Тобто якщо на Львівщині загалом налічується 458 300 працівників, то майже 60 000 не отримують навіть мінімальної зарплати. Понад 15 000 гривень на місяць заробляє 3,5% загальної кількості працівників в області. Серед них 17,2% - фінансисти і страховики. У сфері адміністративного та допоміжного обслуговування таких працівників 0,3%, у сфері охорони здоров'я та надання соцдопомоги - 0,4%, а в освіті - 0,8%.   Середня ж зарплата на Львівщині, за останніми підрахунками обласного управління статистики, становить 5996,94 гривні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: