Поліцейські встановлюють учасників сутичок у Львівській облраді

DSC04821

Серед учасників сутичок були мешканці як Львівської, так і інших областей України.

У рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч.4 ст.296 (хуліганство) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України, поліцейські проводять першочергові слідчі дії, передає прес-служба поліції Львівської області.

«Зараз ми встановлюємо особи учасників подій у Львівській обласній раді. Вже можу сказати, що серед них були мешканці як Львівської, так і інших областей України. Опитуємо тих, хто був на той час у приміщенні ради, документуємо, збираємо речові докази, уточнюємо у медиків діагнози постраждалих і так далі. Цей процес вимагає часу. Про результати досудового розслідування ми обов’язково повідомимо громадськість», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

Нагадаємо, 30 травня під стіни ради прийшли представники націоналістичних організацій, які вимагали прийняття Маніфесту. Після того, як депутати недотрималися обіцянки і не ухвалили рішення до обіду, протестувальники увірвалися на засідання Львівської обласної ради, кидали димові шашки і заблокували приміщення.

Більш детально можна почитати тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: