Синютка вимагає від поліції провести службове розслідування

DSC04821

Голова ЛОДА Олег Синютка вимагатиме від керівництва львівської поліції службового розслідування щодо вчорашніх подій у Львівській облраді.

Голова ЛОДА Олег Синютка вимагатиме від керівництва львівської поліції службового розслідування  щодо вчорашніх подій у Львівській облраді. Про це керівник області повідомив під час закритої зустрічі з активістами -  повідомив Дивись.info учасник зустрічі Олег Радик.

«Олег Синютка незадоволений діями правоохоронців під час вчорашніх сутичок в облраді, які на його думку діяли не зовсім професійно», – розповів активіст.

За його словами, попри присутність на зустрічі представників різних громадських організацій, зокрема  організаторів учорашнього заходу, зустріч пройшла доволі мирно.

«Організаторам акції закидали хіба що використання фаєрів та залучення до неї приїжджих з інших регіонів України. Щодо фаєрів, націоналісти не дали конкретної відповіді, а щодо приїжджих заявили, що це випадково люди почули про акцію і приїхали. Також вони заявили, що не хотіли, щоб так сталося, але відповідальності з себе не знімають», – розповів Олег Радик.

За його словами, організатори підтвердили свої наміри прийти завтра під облраду і вимагати, щоб депутати проголосували їхнє звернення.

Нагадаємо, вчора представники трьох організацій, – ВО «Свобода», «Національного корпусу» та «Правого сектору», – захопили приміщення Львівської обласної ради, вимагаючи, прийняти їхній Маніфест.

Більш детально про ці події читайте тут: Націоналісти прорвалися на сесію Львівської обласної ради: полетіли димові шашки (оновлюється)

У поліції відкрили кримінальне провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: