У Стрию скутеристка травмувала велосипедиста та втекла

409-1

За словами водія скутера, після зіткнення вона злякалася, тому залишила місце події.

Як повідомлялося раніше, дорожньо-транспортна пригода трапилася 30 травня о 22.15 на вулиці Косака у місті Стрий, передає прес-служба поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, невідомий скутерист скоїв наїзд на велосипедиста, 53-річного стриянина, та зник з місця події.

Чоловіка з «відкритим перелом правої гомілки із зміщенням» було доставлено до Стрийської районної лікарні, звідти для подальшого лікування скеровано до одного з медичних закладів Львова.

В ході слідчо-розшукових дій правоохоронці встановили, що за кермом скутера перебувала 21-річна місцева мешканка. За її словами, велосипедиста вона не побачила, а після зіткнення злякалася і тому втекла з місця події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі без права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: