У Києві вчинили замах на Адама Осмаєва і його дружину

_96307986_unian_703745

На Подолі в Києві стався замах на Адама Осмаєва і Аміну Окуєву - подружжя учасників АТО, які служили зокрема в рядах батальйону поліції «Київ-27». Про це повідомив речник МВС Артем Шевченко.

Про це повідомив директор Департаменту комунікацій МВС МВС Артем Шевченко.

За словами речника, Окуєва відкрила вогонь у нападника на свого чоловіка після того, як наніс йому вогнепальне поранення.
«О 17 год. на Подолі стався, за попередніми даними, зухвалий, злочинний, підступний замах на патріотів України, добровольців, Адама Осмаєва та його дружину Аміну Окуєву, яка у 2014 році служила у лавах батальйону «Київ-2». Під виглядом кореспондента іноземного видання нападник втерся до них у довіру і під час знаходження разом з подружжям у автомобілі, відкрив вогонь з пістолета в Осмаєва, який отримав декілька вогнепальних поранень. Аміна Окуєва відкрила вогонь у відповідь з метою самозахисту та припинення злочинних дій нападника, нанесла йому декілька вогнепальних поранень», - зазначив Шевченко.

Він повідомив, що обидва чоловіки на даний час з тяжкими вогнепальними пораненнями перебувають у лікарні. На місці події працює слідчо-оперативна група. Вилучено зброю. Особу нападника встановлюють.
Шевченко також додав, що у нападника було вилучено паспорт громадянина України і його достовірність буде перевірено слідством.
Крім того, він уточнив, що нападник за паспортом Олександр Дакар.
Перестрілка сталася сьогодні на вулиці Кирилівській у Подільському районі Києва.
Раніше речник МВС Шевченко заявляв, що один із двох чоловіків, яких було поранено, назвався іноземним кореспондентом.
«Обидва були важко поранені. Їм надавалась допомога. Один з них назвався іноземним кореспондентом, яким саме - російським чи іншої держави, зараз з’ясовуємо», - зазначив Шевченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: