У школах Львова запровадять сучасні кабінети трудового навчання

345368fa31a6f385890f807df14a6a2c_XL

На комісії фінансів та планування бюджету ЛМР депутати погодили титульні списки капітальних ремонтів приміщень кабінетів трудового навчання та шкільних майстерень у загальноосвітніх навчальних закладах, видатки на які у 2017 році планується проводити за рахунок коштів бюджету розвитку.

На комісії фінансів та планування бюджету ЛМР депутати погодили титульні списки  капітальних ремонтів приміщень кабінетів трудового навчання та шкільних майстерень у загальноосвітніх навчальних закладах, видатки на які у 2017 році планується проводити за рахунок коштів бюджету розвитку.

У переліку дев’ять шкіл Львова, сума, передбачена на капітальний ремонт кожної СЗШ - від 100 тис грн. до 120 тис грн.  Загалом на ремонт заплановано – 1 млн грн.

Як повідомила голова комісії Вікторія Довжик, для того, щоб учні могли здобути навички робітничих професій, ще при розгляді проекту бюджету на 2017 рік, було вирішено скерувати кошти на сучасні кабінети трудового навчання.

«Спочатку працювала робоча група, яка оглянула кілька шкіл. Підхід обрали кущовий, щоб в одному районі створити пілотний проект сучасних кабінетів трудового навчання. З часом цей проект буде поширений на всі інші школи Львова. Крім цього, у кабінетах встановлять сучасне обладнання», - розповіла Вікторія Довжик.

З її слів, заплановано створити кілька типів кабінетів трудового виховання : сучасні майстерні швейні, кулінарні, столярні, в яких буде викладатись деревообробка і металообробка. Крім цього, у фізико-метематичному ліцеї організують кабінет робототехніки.

Також депутати погодили список капітального ремонту приміщень навчальних кабінетів у загальноосвітніх навчальних закладах.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: