Засідання Львівської облради розпочалося без ексцесів

IMG_0978

Львівська обласна рада продовжила сесію, яка була перервана у вівторок через штурм приміщення представниками націоналістичних організацій.

Зараз депутати розглядають питання соціально-економічного розвитку, на якому вони зупинилися у вівторок. Після цього очікується голосування за звернення, яке вимагають прийняти націоналісти.

Тим часом сьогодні в обласні раді посилені заходи безпеки. Біля приміщення є правоохоронці. Як повідомив начальник ГУ Нацполіції області Валерій Середа, безпосередньо до охорони правовопорядку  біля приміщення Львівської обласної ради залучено близько ста правоохоронців.

За його словами, у резерві є спецпризначенні, хоча безпосередньо біля будівлі обласної ради їх не видно. Валерій Середа відмовився уточнити, скільки спецпризначенців є у резерві. Він уточнив, що поліція знаходиться тут для того, щоб запобігти можливими провокаціям.

«Йде мирна акція. Громадяни мають право на висловлення своїх позицій, але тут можуть бути провокатори, які можуть спробувати збурити ситуацію», – заявив Валерій Середа.

Він також повідомив, що за результатами подій в обласній раді у вівторок встановлені особи багатьох учасників подій. Деяким з них згодом буде оголошена підозра.

«Серед них є кілька львів’ян», – сказав Валерій Середа.

За його словами, йдеться безпосередньо про тих людей, які брали участь у сутичках, а не про організаторів акції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: