Бійців АТО запрошують на третій модуль проекту «Школа правової грамотності»

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій оголошує набір на третій модуль проекту «Школа правової грамотності» для учасників АТО та членів їх сімей.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зустріч відбудеться 12 червня о 15.00 в приміщенні Центру за адресою вул. Пекарська 41. Участь безкоштовна, але за попередньою реєстрацією за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdC7NqzmTce14ZtVokDOpg3NZoHImyddNa157OUxnwqzMmeA/viewform?c=0&w=1

Тема третього модулю – «Організація та адміністрування бізнесу». Зокрема:

1.Форми підприємництва та системи оподаткування

2.Реєстрація приватного підприємництва

3.Організаційні правочини початку діяльності

4.Первинні документи та облік у підприємництві

5.Трудові відносини в підприємництві

6.Звітність та аналіз фінансових результатів

7.Фінанси в підприємництві та їх оборот

8.Правова відповідальність в підприємництві.

Тренер – виконавчий директор ПП Західно-українська Аудиторська Компанія Гупало Петро Євгенович. Має досвід участі у проектах «Лідерство в бізнесі» (США), триденні тренінги в нюансах бізнесу – щорічно з 2004 по 2011 рр., підготовці проектів Податкового Кодексу України. Проводив курс основ підприємництва для старшокласників під егідою МБФ «Україна 3000», курс «Практичне застосування норм Податкового Кодексу України (організатор аудиторська компанія); індивідуальні практичні тренінги для іноземних підприємців, що планують організовувати бізнес в Україні – «Організація та адміністрування бізнесу в Україні». З вересня 2016 р. – тренер напрямку «Фінансово-економічна грамотність – запорука особистого успіху» у проекті «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо-переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас-Львів».

Графік роботи Центру: Понеділок 10:00-18:00. Вівторок-Четвер 9:00-18:00. П'ятниця 9:00-15:00. Обідньої перерви немає. Субота-Неділя – вихідні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: