Кілер, якого знешкодила Окуєва, не раз перетинав кордон з Білоруссю та РФ, – Артем Шевченко

18814337_10213452942820448_3449566064773652965_n

Відмітки в українському паспорті найманого вбивці, якого змогла знешкодити Аміна Окуєва – доброволець батальйону «Київ-2», свідчать про неодноразовий перетин ним кордону із Білоруссю та РФ.

Про це на своїй сторінці у Фб написав речник МВС Артем Шевченко.

«Вся у крові чоловіка, але ціла і неушкоджена Аміна Окуєва своїми рішучими і сміливими діями, законно використавши нагороду зброю - пістолет ПМ, яким була заохочена міністром Аваковим за службу в АТО у лавах полку «Київ» і захист нашої країни на фронті, сьогодні врятувала від неминучої загибелі і себе, і свого чоловіка Адама Осмаєва, і фактично допомогла спіймати підступного злочинця. Він маскувався під іноземного журналіста французького видання Le Mond. Але відмітки в його українському паспорті свідчать про неодноразовий перетин ним кордону із Білоруссю та РФ. Російський кривавий слід у цьому злочин так само очевидний, як плями крові чоловіка на одязі Аміни», – написав Шевченко.

Він додав, що життя Аміни досі в реальній небезпеці.

Натомість Аміна Окуєва на своїй сторінці у Фейсбук написала: «...Допомоги поки ніякої, крім молитов, не потрібно. Головна мораль всього, що сталося, для мене особисто така: наші життя і смерті лише в Руках Всевишнього. А всім побратимам ще раз хочу нагадати знайому всім бійцям істину: в екстремальній ситуації у нас залишаються тільки ті навички, які були відпрацьовані до автоматизму. Ми теж вас любимо. А вороги нехай втруть соплі - цього разу криваві!»

Нагадаємо, вчора, о 17 годині, на Подолі стався, за попередніми даними, зухвалий, злочинний, підступний замах на патріотів України, добровольців, Адама Осмаєва та його дружину Аміну Окуєву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: