Правоохоронці не знайшли вибухівки у літаку в львівському аеропорту (фото)

18836817_1481500945239956_3003061512962980717_o

Правоохоронці не знайшли вибухівки в літаку рейсу Львів-Стамбул.

Правоохоронці не знайшли вибухівки в літаку рейсу Львів-Стамбул.

Сьогодні, 2 червня, о 13 год. 15 хв., під час посадки в літак пасажирів рейсу №UJX 270 Львів-Стамбул авіакомпанії «Atlas Global», один із пасажирів повідомив, що у багажі знаходиться вибуховий пристрій, повідомляє прес-служба львівського аеропорту.

Отримавши дану інформацію працівники аеропорту діяли у відповідності до положень інструкції та здійснили оповіщення відповідних служб. На місце події прибули фахівці профільних служб, оперативні та рятувальні служби аеропорту, групи вибухотехніків, медичні працівники тощо. Рейс був затриманий.

Для перевірки інформації та гарантування безпеки пасажирів правоохоронці провели перевірку салону літака, огляд багажного відділення, повторний огляд багажу та ручної поклажі. Пасажири рейсу повторно пройшли контроль на авіаційну безпеку. Жодних вибухонебезпечних пристроїв не виявлено, а повідомлення про наявність вибухового пристрою у багажі було спростовано самим пасажиром та виявилося неправдивим. Дану особу затримано, здійснюються слідчо-оперативні дії.

Вищезазначений рейс, який за розкладом повинен був відправитись о 13:25, вилетів зі Львова о 15:08 з 76 пасажирами на борту. Пасажирів, які мають подальші стиковки з вильотом зі Стамбула, буде перенаправлено наступними рейсами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: