У Львові за хабар прокурору затримали директора підприємства (фото)

18839332_1929414717335546_1968844008372233302_n
Фото: прокуратура Львівської області

Підприємець намагався надати працівнику прокуратури у Львові неправомірну вигоду в розмірі 8,4 тис доларів США.

Підприємець намагався надати працівнику прокуратури у Львові неправомірну вигоду в розмірі 8,4 тисячі доларів США.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області працівниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області сьогодні затримано директора підприємства, який намагався надати працівнику прокуратури у Львові неправомірну вигоду в розмірі 8,4 тис доларів США, передає прес-служба прокуратури Львівської області.

Як повідомила на своїй сторінці у Faсebook прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган, прокуратурою Львівської області припинено спробу надання неправомірної вигоди працівникам прокуратури за закриття кримінального провадження, відкритого за матеріалами УЗЕ щодо розкрадання бюджетних коштів під час проведення робіт з реконструкції вулиці м. Львова кошторисною вартістю 44 мільйони гривень.

Прокурор повідомила про спробу надання їй хабара і в рамках кримінального провадження відбувалися негласні слідчі дії.

«Зокрема, за закриття кримінального провадження, відкритого 06.05.2017 за ч.4 ст.191 КК України відносно службових осіб ТзОВ «Фірми «Гарантспецбуд» (підрядника) та ТзОВ «Спецбудізол» (субпідрядника), які у процесі проведення реконструкції вул. Котляревського м. Львова кошторисною вартістю у 44 млн. грн., затвердили фіктивні акти виконаних робіт, унаслідок чого безпідставно виплачено бюджетні кошти в сумі понад 2 млн. грн. Процесуальне керівництво зазначеного провадження здійснювалось Львівською місцевою прокуратурою №3. На даний час проводиться затримання директора ТзОВ «Фірми «Гарантспецбуд», якого викрито під час спроби надання 8400 доларів США та 400 грн. (екв. 220 тис. грн.) за сприяння із визначених питань. Грошові кошти та речові докази вилучено з місця події», - написала Сарган.

За вчинення вказаного злочину підприємцю загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: