Теракти в Лондоні: до місця трагедії несуть квіти, 21 постраждалий у тяжкому стані (фото)

4ec07031-d3e8-49e8-89cf-fe386577e25d

У ніч на сьогодні в Лондоні стався теракт який забрав життя семи людей. Ще понад сорок постраждали.

За останньою інформацією, 21 людина з числа поранених знаходиться в критичному стані, повідомляє Національну службу охорони здоров'я, - пише ВВС.

Раніше повідомлялося про 48 госпіталізованих після нападу в районі Лондонського мосту. Прем'єр Тереза Мей відвідала поранених в одній з лікарень.

Також, як видно із фото ВВС, до місця трагедії люди несуть квіти.

Як ми писали раніше, поліція заарештувала в неділю 12 осіб у східному Лондоні в зв’язку з нападом в суботу ввечері, в результаті якого загинули семеро людей і 48 отримали поранення.

Про це повідомила Лондонська поліція в своїй заяві, передає Reuters. «Співробітники контртерористичного командування сьогодні вранці, неділю 4 червня, заарештували 12 осіб в Баркінгу (один з районів Лондона – ред.), в східній частині Лондона, в зв’язку з інцидентами минулої ночі на Лондонському мосту і в районі ринку Боро. Пошуки ряду адрес в Баркінгу тривають”,  – йдеться в заяві.

Сьогодні Папа Римський закликав підтримати постраждалих молитвою. Виступаючи на площі Святого Петра в Римі, де зібралися близько 60 тисяч осіб, він сказав: «Нехай Святий Дух дасть мир всьому світу, загоїть виразки війни і тероризму, який обрушився на невинних людей в Лондоні. Давайте помолимося за жертв і їх сім’ї».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: