Патрульні склали 6 адмінматеріалів на нетверезого водія

Сьогодні вночі, патрульні побачили як автомобіль Volvo порушив правила дорожнього руху на вулиці Стрийській і проігнорував вимогу про зупинку.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Екіпаж поліцейських зупинив згаданий транспортний засіб на вулиці Рубчака. Водій перебував у сильному стані алкогольного сп’яніння. Поводився агресивно. 23-річний чоловік відмовився проходити перевірку на стан сп’яніння. Патрульні склали на нього протоколи за невиконання вимог про зупинку та керування в нетверезому стані. Також, винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Тоді, нетверезий водій вирішив зателефонувати на 102 і повідомив, що у нього конфлікт поліцією.

Коли екіпаж приїхав на місце, чоловік продовжив свою неадекватну поведінку. Коли патрульні намагалися від’їхати, він перешкоджав руху авто і ліз під колеса. Чоловіка доставили у відділ поліції де ще винесли дві постанови – за появу у громадських місцях в нетверезому стані та порушення правил дорожнього руху пішоходом перебуваючи у стані сп’яніння. А ще, на водія склали два протоколи – за дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі поліцейського. Тож, небажання відповісти за керування транспортним засобом в нетверезому стані завершилося для водія 6 адмінматеріалами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: