Сьогодні у Львові відкривають унікальний Центр адопції тварин

18447696_1435603149812098_800840747_n
У Львові відкриють Центр адопції тварин. Фото: ЛМР

Сьогодні о 12 годині заплановане відкриття Центру адопції тварин на базі ЛКП «Лев».

Сьогодні о 12 годині заплановане відкриття Центру адопції тварин на базі ЛКП «Лев».

Про це йдеться у календарі подій Львівської міської ради на сьогодні, 6 червня.

Відкриватимуть унікальний центр Оксана Кошак, директор ЛКП «Лев», Андрій Садовий, міський голова Львова,Наталія Вишневська, координатор зоозахисного напрямку у Національному екологічному центрі України, Віктор Копач, засновник Animal-id.info, розробник міжнародної бази даних тварин, Наталія Кузнєцова, директор притулку «Милосердя», голова Львівського товариства захисту тварин, Марина Путіліна, волонтер, що активно займається прилаштуванням тварин у Львові.

Як раніше повідомляло ЛКП «Лев» на своїй сторінці у Фейсбук, лише за минулорічною статистикою, через ветеринарний комунальний Центр ЛКП «Лев» пройшло 1238 тварин, 450 з яких були прилаштовані у сім’ї. У 2017 році вже 275 тварин пройшло через Центр, 70 з яких уже живуть в нових родинах.

За словами директора ЛКП «Лев» Оксани Кошак, приміщення Центру адопції буде складатись з кімнати для тварин та безпосередньо самого Центру, де всі охочі зможуть прийти, обрати домашнього улюбленця. З тваринкою бажаючий зможе проводити час, гуляти, спілкуватися, таким чином адаптувати її до себе та згодом написати заяву на адопцію (усиновлення).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: