Футбольний фанат відбив напад трьох терористів у Лондоні і отримав 8 ножових поранень

388433_741345

У суботу ввечері уболівальник «Міллуолла» Рой Ларнер отримав три ножових поранення після нападу трьох терористів у барі Лондона, повідомляє Independent.

У суботу ввечері уболівальник «Міллволла» Рой Ларнер отримав три ножових поранення після нападу трьох терористів у барі Лондона, повідомляє Independent.

47-річний чоловік обідав, після чого в кафе увірвалися троє людей, озброєних ножами і скандували: «Це в ім'я Аллаха».

Ларнер розпочав бійку, що дозволило іншим відвідувачам бару покинути приміщення. Він отримав рани по всьому тілу, включаючи шию. Як відзначають очевидці, чоловік крикнув терористам: «Забирайтеся до біса, я фанат Міллволла!».

«Я вчинив, з одного боку, як ідіот, коли кинувся на них, - сказав Ларнер. - Я стояв прямо перед ними і був єдиним, хто бився. Тому і отримав стільки поранень. Було, напевно, вісім ударів ножем, кров була всюди. Вони кричали: "За іслам!", А я все повторював про Міллволл».

Додамо, що «Міллволл» — англійський футбольний клуб. Розташовується в Лондоні, в однойменній місцевості. Заснований 1885 року як «Мілволл Роверз». Відомий історією своїх фанатів, які вважалися протягом 1960–1980 років синонімом футбольних хуліганів. У відповідь фанати співали Ніхто не любить нас, нам байдуже. Протистояння фанів «Міллволл» та «Вест Гем Юнайтед» стало сюжетом стрічки «Хулігани Зеленої Вулиці».

Нагадаємо, у ніч на неділю, 4 червня, терористи на білому фургоні врізались у пішоходів на Лондонському мосту, після чого напали на людей із ножами на ринку Боро.

Внаслідок дій терористів загинули 7 людей та ще 48 було госпіталізовано. Поліція на місці ліквідувала трьох нападників. Відповідальність за теракт взяло на себе терористичне угруповання «Ісламська держава».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: