У Львові розпочалися підготовчі роботи з облаштування нового громадського простору

Як повідомили у Галицькій РА, вчора розпочалися підготовчі роботи з облаштування нового громадського простору у сквері на вул. Дорошенка, 9.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Проект громадського простору був розроблений у минулому році. 18 травня, через систему ProZorro визначено виконавця робіт. Ним стало ПП «Луць».

«Ми уклали договір з ПП «Луць» на виконання робіт з облаштування громадського простору у сквері на вул. Дорошенка, 9. Після підписання договору підрядник приступив до робіт. Вчора розпочалися підготовчі роботи. Зокрема, буде демонтовано МАФ, який знаходився на площі. Є домовленість із власником МАФ, йому виділено інше місце. Також зараз готується документація для зрізання старих дерев. На їх місці буде висаджено нові»,- розповів в.о. голови Галицької РА Андрій Зозуля.

Нагадаємо, при облаштуванні громадського простору у сквері на вул. Дорошенка, 9, передбачено облаштування зони зелених насаджень з декоративними деревами. Замощення території буде виконано римським каменем темно-сірого та світло-сірого кольорів, також буде викладена гранітна тротуарна плитка та ледбруківка. Освітлення скверу буде здійснюватися за рахунок ледбруківки та розсіяного світла, яке падатиме на сквер з сусідніх будинків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: