В Алли Пугачової був серцевий напад

7b991b8b15_122622

Наприкінці травня російська співачка Алла Пугачова звернулася до лікарів НДІ Вишневського, щоб перевірити судини і серце, їй була зроблена коронарографія – діагностика ішемічної хвороби.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на «Комсомольскую правду».

Між тим, з'явилася інформація про те, що Аллі Пугачовій зробили стентування. За словами близьких, такі думки дійсно були.

«У мами був серцевий напад. Лікар прилетів з Лондона, щоб продіагностувати. Вирішили, що Алекян Баграт Гегамович поставить мамі ще один стент в НДІ імені Вишневського. Я дізналася вже після, мама не хотіла мене засмучувати і хвилювати в мій день народження (я перебувала в цей час в Америці)», – розповіла дочка Пугачової, співачка і актриса Крістіна Орбакайте.

Водночас, за словами директора НДІ імені Вишневського, професора, члена-кореспондента РАМН Ревішвілі Амірана, оперативного втручання вдалося уникнути.

«Аллі Борисівні ми зробили тільки діагностику. Все обійшлося. Алла Борисівна вже поїхала у відпустку з родиною. Пугачова була у нас в інституті всього кілька годин. Стентування Аллі Борисівні ми не робили. У неї там все гаразд. Найімовірніше, якийсь спазм був», - заявив він.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: