Як перемогти у конкурсі краси: 5 порад від найкрасивіших дівчат Львова й України

12304349_516804415147893_5833159217050244076_o
Фото ілюстративне. Джерело: VIDIA.org

8 червня на сцені Львівської опери за титул найгарнішої дівчини Львова змагатимуться 14 красунь. Щороку конкурс привертає до себе увагу сотень глядачів, серед яких успішні та впливові люди країни.

ІА Дивись.info поспілкувалася з трьома учасницями конкурсу «Міс Львів» різних років, які поділилися своїми секретами отримання корони і титулу найгарніших.

Любов Бакай — «Міс Львів-2016»

Любов Бакай (у центрі) під час коронування на «Міс Львів-2016». Фото з соціальних мереж

На думку Любові Бакай, головний секрет успіху і перемоги — щирість. Без цього, вважає дівчина, нічого не буде.

«Крім того, треба бути самою собою, працювати над собою, вірити у свою перемогу і отримувати задоволення від того, що відбувається», — радить діюча Міс Львів.

Сьогодні дівчина каже, що з ностальгією згадує часи підготовки до конкурсу краси, не зважаючи на те, що доводилося бути на ногах чи не весь день протягом двох місяців.

«Ми підіймалися о 7 ранку, а додому верталися об 11 вечора. У нас були дуже насичені репетиції по 3-4 години щодня, інколи бували і дві репетиції на день. Крім того, кожного дня у нас була соціальна робота: ми і до діток у притулки їздили, і організовували для дітей з обмеженими можливостями спортивні ігри, працювали із малозабезпеченими верствами населення… Після того були зйомки, фотосесії — все треба було вмістити в один день!» — Констатує дівчина.

Читайте також: Дівчина з конкурсу краси – це симбіоз зовнішнього і внутрішнього, – директор «Міс Львів»

Також Любов Бакай пригадує, що дівчата мусили постійно бути на підборах, красиво вдягнутими, із зачісками.

«Ми були втомлені, але це була приємна втома, яку я згадую з ностальгією. Це спогади на все життя і досвід на все життя», — підсумовує Міс Львів.

Сніжана Танчук — «Друга віце-міс Львів 2015», «Королева України 2017»

Друга віце-міс Львова Сніжана Танчук. Фото зі сторінки героїні у Фейсбуці

У свою чергу, Друга віце-міс Львова-2015 і Королева України 2017 Сніжана Танчук виокремила власні необхідні для перемоги складові. Дівчина вважає, що необхідно бути красивою ззовні і внутрішньо та працювати над цим кожен день, бути цілеспрямованою, щирою, бути самою собою і та завжди лишатися доброю.

«Аби вдосконалювати себе, потрібно читати книжки, відвідувати різні публічні заходи та бути в курсі всіх подій. Це постійна праця, роками», — додає Сніжана Танчук.

Андріана Хасаншін — «Міс Львів-2014», «Міс Україна-2014»

«Міс Львів-2014» і «Міс Україна-2014» Андріана Хасаншін. Фото: Журнал «РІА-Україна»

Натомість переможниця конкурсу «Міс Львів-2014» та «Міс Україна-2014» Андріана Хасаншін однією з таємниць успіху називає родичів і друзів, яких дівчата мають обов’язково запросити на конкурс.

«Це надає дуже сильну підтримку. Коли мені вручали корону, то весь балкон моїх знайомих плескав і усіляко радів за мене. Тим більше це — реальний шанс отримати титул «Міс глядацьких симпатій», — жартома зауважує красуня.

Читайте також: Чого очікувати від конкурсу Міс Львів-2017 (фото)

Також Андріана Хасаншін для перемоги радить бути собою, завжди щиро всміхатися і викладатися на всі 100% під час фінального шоу.

«Я знаю дівчат, яких дуже високо оцінювали до фінального шоу, утім на сцені вони показали себе не дуже добре і тому не отримали головних титулів. Тому це надважливий момент. Крім того, не раджу нікому вдавати з себе когось. Я завжди була собою, не грала перед камерою, глядачами, журі і, певно, цим всіх і підкорила», — каже переможниця конкурсів.

Андріана Хасаншін зазначає, що «Міс Львів» допоміг їй реалізувати себе, у першу чергу, як успішну жінку. Відтак, вона радить усім дівчатам не здаватися і йти уперед навіть якщо вони не обіймуть перших місць.

Нагадаємо, гранд-шоу і нагородження переможниць конкурсу «Міс Львів-2017» відбудеться 8 червня у Львівській опері о 19:00.

Ознайомитися з повним переліком учасниць можна за посиланням.

Придбати квитки Ви можете на сайті gastroli.ua, або ж у касах міста.

Інформаційна агенція Дивись.info — офіційний медіапартнер заходу, тож наші читачі матимуть можливість слідкувати за новинами конкурсу, почитати інтерв’ю з організаторами та учасницями і, звісно, подивитись фоторепортаж з обрання найкрасивішої львів’янки. Слідкуйте за оновленнями!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: