На кільці по вулиці Кульпарківській-Науковій оновили ландшафт

На кільці по вул. Кульпарківській-Науковій застосували комплексний підхід до оновлення інфраструктури: тут презентували новий ландшафтний дизайн та стовпці безпеки на території кільця. Роботи виконали в рамках проекту «Розумний район» за підтримки фонду зелених технологій Greenville.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Урочисте відкриття оновленого кільця відвідали посадовці міської ради, голова районної адміністрації та представники фонду зелених технологій Greenville.

«Варто зазначити, що кільце знаходиться практично на в’їзді в місто. У зв’язку з низькою видимістю, а також швидкістю руху транспорту, там часто траплялися ДТП. Оновлення його в комплексному підході з естетичної точки зору із зеленими насадженнями, а також за допомогою стовпців безпеки дозволить привернути увагу водія і дати розуміння, як організований рух на цій ділянці», - заявив депутат Львівської міської ради, керівник громадської організації «Наукова» Андрій Шевців.

Встановленні сучасні стовпці безпеки мають подвійну функцію та конструкцію: підсвічують саме кільце, що дозволяє чітко бачити його межі, а також вказують напрям руху миготінням стрілок.

«Фонд зелених технологій Greenville реалізує такі комплекси, як  «Місто трав», «Грінвіль хаус» та «Добра Оселя» за високими стандартами якості у будівництві. Поруч із тим, розуміючи свою соціальну відповідальність, ми активно долучаємось до озеленення міста, та з радістю підтримуємо такі проекти як озеленення цього кільця.  Ми турбуємось та прагнемо, щоб Львів мав вигляд сучасного зеленого міста, а також  львів’яни мали можливість дихати свіжим чистим повітрям», - каже Анна Дроздова, PR-менеджер фонду зелених технологій Greenville.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: