Правоохоронці розшукують водія вантажівки, котрий травмував велосипедиста

Усіх, кому відомі обставини ДТП, прохання зателефонувати на оперативний номер 102.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

У Стрийський відділ поліції 6 червня близько 15.50 надійшло повідомлення від лікаря-травматолога центральної районної лікарні про те, що до них доставлено 55-річного місцевого мешканця з діагнозом: «закритий перелом лівої ключиці зі зміщенням».

Правоохоронці встановили, що чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Коли він рухався на велосипеді дорогою у селі Верчани, Стрийського району, водій невідомого вантажного автомобіля при обгоні зачепив велосипедиста задньою частиною автомобіля та з місця події поїхав.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, особу водія та місцезнаходження транспортного засобу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Правоохоронці звертаються до очевидців автопригоди! Якщо ви володієте інформацією, яка допоможе встановити особу водія та місцезнаходження вантажівки, звертайтеся у найближчий відділ поліції чи телефонуйте на оперативний номер 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: